Demonstratie voor Palestina, 5 juli 2014, den Haag, Nederland

palestineprisoners

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

By: Sonja van den Ende

Georganiseerd door de Palestijnse gemeenschap in Nederland , het netwerk voor terugkeer, het  Palestijnse Forum en de Palestijnse Gevangene Club in Nederland. Een demonstratie in solidariteit met de gevangenen in de Israëlische gevangenissen tegenover de Israëlische ambassade.

Deelgenomen hebben tientallen mensen uit de Arabische gemeenschappen, Palestijnse en Nederlandse organisaties de deelnemers droegen Palestijnse vlaggen en riepen leuzen ter ondersteuning van de gevangenen in de gevangenissen van de bezetter Israël. En VRIJHEID VOOR PALESTINA!

claudius

Sonja van den Ende voorzitter en Claudius Lucassen, bestuurslid  van de Palestijnse Gevangene Club in Nederland, www-palestinian-prisoners.nl , hebben de demonstratie georganiseerd i.s.m. Wathek Saade hoofd van de Palestijnse Gemeenschap in Nederland. De demonstratie die een groot succes bleek te zijn waaraan  tientallen Palestijnen, maar ook Nederlanders van diverse organisaties zich hadden aangesloten en liepen de route mee, die begon op het plein, aansluitend een tocht langs de vijver van de 2e…

View original post 244 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s